# Ingredienser
1 fl rødvin (75 cl)
1 vaniljestang
1 lille kanelstang
3/4 kg vilde kirsebær ("marasche")
200 g knuste hele druer
300 g sukker
30 cl vodka eller ren alkohol (96%)
* Tilberedning
Bland rødvin, vanilje, kanel og knuste hele druer sammen og lad stå i solen i 40 dage i en stor glasballon til mindst 3 liter.
Pres og filtrer herefter blandingen gennem fx. et ostelærred.
Tilsæt nu 300 g sukker/liter og 30 cl vodka eller ren alkohol (96%)/liter (efter behov).
Lad trække en uge og filtrer det igen, inden Ramascaen drikkes
Vinen bliver ca 20%.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo
-----------