Logo

Franco's Ramasca - Dessertvin på vilde kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Francos Ramasca - Dessertvin på vilde kirsebær


# Ingredienser

1 fl rødvin (75 cl)
1 vaniljestang
1 lille kanel­stang
3/4 kg vilde kirsebær ("marasche")
200 g knuste hele druer
300 g sukker
30 cl vodka eller ren alkohol (96%)

* Tilberedning 
Bland rødvin, vanilje, kanel og knuste hele druer sammen og lad stå i solen i 40 dage i en stor glasballon til mindst 3 liter.
Pres og filtrer herefter blandingen gennem fx. et ostelærred.
Tilsæt nu 300 g sukker/liter og 30 cl vodka eller ren alkohol (96%)/liter (efter behov).
Lad trække en uge og filtrer det igen, inden Ramascaen drikkes
Vinen bliver ca 20%.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.


----------- ooo OÔO ooo -----------

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her