Logo

Cranberry Kiss -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

En dejlig cocktail med en let bitter smag fra tranebærrene og grapefrugten og sødme fra Marsalaen.

 

4 cl tranebærjuice

4 cl grapefrugt juice, helst rosa

2 cl cognac

4 cl Marsala

ribsklaser

1 letpisket æggehvide

1 spsk flormelis til pynt

 

Til pynten pensles ribs­klaserne let med ægge­hvide.

Drys flormelis på klaser­ne, så de kommer til at se ud som let frosne.

Kom de to slags frugt­juice og cognac i en cocktailshaker fyldt med knust is og ryst den godt, så det blandes.

Si cocktailen ned i et koldt glas. Hold glasset skråt og hæld langsomt Marsalaen ned langs glas­sets side.

Server cocktailen med de "frosne" ribsklaser.

 

Variation:

Ryst frugtjuicerne med kokosmælk og vodka eller gin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lavede I drinks nytårsaften?
Effektiv reklame - klik her