Logo

Kir Lethale -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

6 glas

 

6 rosiner udblødt i vodka

2 spsk vodka eller rosinvodka

7 cl creme de cassis

1 flaske kold tør champagne eller mousserende hvidvin

 

Kom en vodka-rosin i bunden af hvert glas.

Tilsæt 1 teske vodka eller vodka fra de udblød­te rosiner.

Fordel creme de cassis i glassene.

Når drinken skal serve­res, fyldes hvert glas op med champagne eller mousserende vin.

Rosinerne til drinken kan trække i vodka natten over.

 

Variation; Til Kir Framboise bruges creme de framboise og hindbærkrydret vodka.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.091 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her