Logo

Mourvèdre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødvinsdrue der ofte indgår i de sydfranske rødvine. Druen når et højdepunkt i Provence-appellationen Bandol, hvor den spiller en hovedrolle.

Anvendes bl.a. i mange Rhône-vine og er hoveddruen i rødvine fra Bandol.
Bandol:
Mindre sydfransk vinområde og by i Côtes de Provence. Bandol vine er normalt meget fyldige vine, men med et godt forhold mellem pris og kvalitet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.331 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her