Logo

Alte Brauerei Triest - Bryggeri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
HTS 1892 Spa
Via Foscarini, 52
31040 Nervesa Della Battaglia, Treviso
Italien
Tlf. +39 0422 889 1
Fax +39 0422 889 260
Web

Historie om Alte Brauerei Triest
I fyrtårnets skær
Theresianer varemærket, fyrtårnets lys, er et symbol på historien og kulturen i Triest, den multikulturelle, centraleuropæiske by, hvor Theresianer øllet blev produceret for første for mere end 200 år siden. Med det formal at øge søfartens sikkerhed, blev fyrfårnet symbolet på Triestes høje status indenfor handel og søfart. Datidens tegninger viser stolt fyrtårnet som en præsentabelt symbol, der repræsenterer klarsyn, fremsynethed og iværksætterlyst. De samme værdier gælder i dag for bryggeriet. Bryggeriet valgte fyrtårnet på grund af det symbolske vigtighed, og det blev symbolet på Theresianer øllet, bryggeriets traditioner og bryggeriet rolel som en troværdig "hjemsted" for feinschmekere indenfor god øl.

En historie der rækker over 2 århundreder.
Historien om Triestes øl, begyndte for over 200 år siden, på kejserinde Maria Theresas tid, da byen, en hurtigtvoksende udspring af den transalpine handel og kultur, blev tilført et nyt vigtigt område, Borgo Teresiano. Hurtigt flyttede østrigske grossister og forretningsfolk til området, medbringende deres skikke fra der hvor de kom fra, naturligvis inklusiv deres forkærlighed for øllet. I 1766 fik en af disse dygtige mænd, Mr. Lenz, en licens fra Maria Theresias bysture, til at starte byen første Østrigske bryggeri. Dette er baggrunden for øllets navn. Hurtigst kom brygmestre fra Wien med deres hemmelige viden og ekspertise indenfor ølbrygning; de vidste, dengang, at kvaliteten af øl er tæt forbundet med vor lang tid denne har ligget, og bryggeriet satte stor pris på denne ekspertise.

Fortiden møder nutiden.
Traditionerne fra Borgo Teresiano´s første bryggeri holdes i hævd den dag i dag - takket være en stor vedholdenhed og forkærlighed fra Matino Zanetti - i bryggeriet nye lokaliteter ved foden af Alperne nær Treviso. Historiske og traditionsbundne færdigheder, forretningsnæse og en dyb respekt for kvaliteten, blev overført til de nye lokaliteter, så mere end 2 århundreder af autentisk ølbrygningskultur ikke blev tabt. De udformede grundlaget for et mønstervirksomhed, stolte over de håndværksmæssige færdigheder, der fastholder smagen, kvaliteten og ledelsen så disse lever op til nutidens krav. Kombinationen af tradition og modernisering kan ligeledes genfindes i virksomhedens valg af arkitektur, en forening af klassisk bryggeribyggeri fra det 19nde århundrede samt moderne byggeri.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her