Logo

Angostura

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Angostura er en bitter, der er fremstillet af forskellige krydderurter.

Bitter bruges især som smagstilsætning i cock­tails.

Mange steder bruger man også at komme angostura i en snaps.

Der findes andre former for »bitter«, som f.eks. orange bitter, der frem­stilles i Sevilla af bitre appelsinskræller.

Der findes et utal af bitte­re, både danske og uden­landske, to af de mest kendte er de italienske, Campari og Fernet Bran­ca, der dog også bruges som aperitifs.

 

Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 3.349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?