Logo

Angostura

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Angostura er en bitter, der er fremstillet af forskellige krydderurter.

Bitter bruges især som smagstilsætning i cock­tails.

Mange steder bruger man også at komme angostura i en snaps.

Der findes andre former for »bitter«, som f.eks. orange bitter, der frem­stilles i Sevilla af bitre appelsinskræller.

Der findes et utal af bitte­re, både danske og uden­landske, to af de mest kendte er de italienske, Campari og Fernet Bran­ca, der dog også bruges som aperitifs.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 2.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os