Logo

Angostura bitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Drinks billede

44%, 2 cl.

Den klassisk aromatiske bitter på en blanding af sjældne tropiske urter og krydderier udtrukket i spi­ritus. Den blev opfundet af franskmanden dr. Sie­gert i begyndelsen af 1900-tallet og blev meget udbredt i USA's farbudstid i 20' erne, fordi den blev klassificeret som medicin for helbredet og derfor fri­holdt forbudet.

Angostura, hvis navn kommer fra den venezuelanske by, der i dag kaldes Ciudad Bolivar, er meget brugt i dråbeform til at sætte kulør på en snaps og som ingrediens i drinks ­"Pink Gin" - og i champagne-cocktails.

Tidligere var det skik at forstærke middelmådig portvin med lidt Angostura for at give den bedre aroma.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os