Logo

Havtorn Bjæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Drinks billede
Havtornens orange gule bær plukkes med stor forsigtighed i septem­ber når bærrene er modne. Bærrene sidder godt beskyttet af buskens mange torne. Bærrene fyldes i en flaske der dækkes med alkohol, ger­ne Brøndums snaps, og står i 2-3 måneder. Herefter filtreres den brun-gule essens og stilles til bundfældning. Essensen fortyndes til bjæsken får en klar gylden farve.
Fortyndes den for lidt, smager den ramt. Bjæsken vinder ved lagring og kan få en finere og ganske særlig smag.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (11 stemmer)
Siden er blevet set 4.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1241722-09-2018 15:56:31 lene e jensen
Hvor meget sukker skal der i til 3 l æblesaft til fremstilling af cider? Og hvor længe skal det stå? Svar udbedes meget gerne😍😍

Fortæl dine venner om os