Logo

Fur Julebryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Fur Bryghus
Brygget for første gang:
Type: Mørk ale
Alkohol: 6,5 %
Flaskestørrelse:
Forhandles af:
Pris ca:
 
Denne engelsk inspirerede mørke ale af typen Brown Ale er rubinrød og klar. Det tætte, nøddebrune skum har en lang holdbarhed og giver flotte blonder på glasset. Duften har karakter af fyldig karamel med association af anis og lakrids, og smagen er rund, varm og kompleks med en harmonisk bittersød afrunding.
Julebryggen fra FUR er brygget af Furvand, som er filtreret gennem 200 lag af vulkansk aske fra Nordatlantens åbning og forædlet gennem tusinder af år. Langsomt er vandet sivet ned gennem moler og aflejret på havbunden for mere end 55 mio. år siden. Vandet fra Fur giver øllet en helt særlig blød karakter og er hemmeligheden bag den fyldige og vedholdende skumkrone, der kendetegner bryggeriets øl.
Fur Julebryg gærer i en uge ved en temperatur på 18-20 grader og lagres efterfølgende i syv uger ved 0 grader. Ved hjælp af en skånsom filtrering før tapning og pasteurisering fastholdes øllets fine og komplekse aromabillede.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 933 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her