Logo

Fur Lager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bryggeri: Fur Bryghus
Brygget for første gang: 2004
Type: Pilsner
Alkohol: 5.4%
Flaskestørrelse: 50 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

 

Fur Lager er mellemeuropæisk inspireret lager med karakterfuld frisk, rund og velafbalanceret smag. Brygget med to humletyper. Bør opbevares mørkt og køligt. Begrænset holdbarhed. Alc. 5,4%.
Forsidebilledet er et fossil af en edderkoppehveps, fundet i moleret på Fur. Fossilet er mere end 50 mio. år gammelt.

Denne småboblende lagerøl er klar og rødgylden med et tæt, cremefarvet skum, der har en lang holdbarhed og giver fine blonder på glasset. Duften er frugtagtig med en frisk tone af blomster, og den velafbalancerede, let maltede smag afrundes af en lang bittersød eftersmag.
Lagerøllet fra Fur er brygget af Furvand, som er filtreret gennem 200 lag af vulkansk aske fra Nordatlantens åbning og forædlet gennem tusinder af år. Langsomt er vandet sivet ned gennem moler og aflejret på havbunden for mere end 55 mio. år siden. Vandet fra Fur giver øllet en helt særlig blød karakter og er hemmeligheden bag den fyldige og vedholdende skumkrone, der kendetegner bryggeriets øl.
Fur Lager gærer i en uge ved en temperatur på 8-13°C og lagres efterfølgende i otte uger ved 0°C. Ved hjælp af en skånsom filtrering før tapning og pasteurisering fastholdes øllets fine og komplekse aromabillede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Fyringer i dele af den offentlige sektor:Effektiv reklame - klik her