Logo

Maredsous Bruin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Duvel Moortgat, Belgien
Brygget for første gang:
Type: Abbey Ale
Alkohol: 8%
Flaskestørrelse: 33 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

I 1963, overlod Benedictiner klostret Maredsous produktionen og salget af den berømte Maredsous til Duvel Moortgat. Munkene udfører stadig streng kontrol med opskrifterne og kvaliteten den dag i dag.
Uanset hvilken farve eller smag du vælger, har Maredsous-sortimentet alt der skal til for at tiltrække sig opmærksomhed. Disse aromatiske, delikate, frugtagtige og fløjsbløde øl supplerer hinanden i en perfekt harmoni så vidt angår både farve og smagsoplevelsen.
Den lyse Maredsous med 6% alkohol, den brune med 8% alkohol og triplen med 10% alkohol modnes først i 2 måneder før de afskibes. Den specielle flaskegæring, forfinet af bryggeriet for dets hovedmærke Duvel, giver også Maredsous kloster øllene en ekstra dimension.

Om Maredsous
Triple Maredsous med 10% alkohol er en af Michael Jacksons favoritøl, ølguruen over alle: "Disse øl længe været min favorit. Hævet over alle er Maredsous Triple som en særdeles smagsfuld øl."
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her