Logo

Maredsous Tripel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bryggeri: Duvel Moortgat, Belgien
Brygget for første gang:
Type: Abbey Ale
Alkohol: 10%
Flaskestørrelse: 33 / 75 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

I 1963, overlod Benedictiner klostret Maredsous produktionen og salget af den berømte Maredsous til Duvel Moortgat. Munkene udfører stadig streng kontrol med opskrifterne og kvaliteten den dag i dag.
Uanset hvilken farve eller smag du vælger, har Maredsous-sortimentet alt der skal til for at tiltrække sig opmærksomhed. Disse aromatiske, delikate, frugtagtige og fløjsbløde øl supplerer hinanden i en perfekt harmoni så vidt angår både farve og smagsoplevelsen.
Den lyse Maredsous med 6% alkohol, den brune med 8% alkohol og triplen med 10% alkohol modnes først i 2 måneder før de afskibes. Den specielle flaskegæring, forfinet af bryggeriet for dets hovedmærke Duvel, giver også Maredsous kloster øllene en ekstra dimension.

Om Maredsous
Triple Maredsous med 10% alkohol er en af Michael Jacksons favoritøl, ølguruen over alle: "Disse øl længe været min favorit. Hævet over alle er Maredsous Triple som en særdeles smagsfuld øl."

 

Øllet har en orange farve og udvikler en stor hvid skumkrone. Øllet har en god maltet fylde og smagen er kompleks med toner af gær, frisk ingefær og appelsin. Det høje alkohol blander sig godt i det samlede smagsbillede, men kan dog fornemmes.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?Effektiv reklame - klik her