Logo

Thor Julehvidtøl

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bryggeri: Thor Bryggerierne
Brygget for første gang:
Type: Hvidtøl
Alkohol: 1.9%
Flaskestørrelse: 33 cl.
Forhandles af: Bryggerigruppen
Pris ca:

Thor julehvidtøl er brygget på samme måde som Thor Hvidtøl med mørke maltsorter, men der er tilsat ekstra sukker, for at passe til den søde juletid. Karamelagtig, sød og fyldig.
Farven er flot mørk rødbrun, men skummet holder desværre ikke særlig godt - muligvis fordi der er brugt majs i brygningen. Majsen medvirker til gengæld til at gøre en ellers tyk og til tider kvalmende øltype mere letdrikkelig. Thors udgave udmærker sig også ved et sukkerindhold lidt under gennemsnittet, og en behagelig, let parfumeret duft.

 
Julehvidtøllen fra Thor er klar og kaffesort. Den har et luftigt, cremefarvet skum, der har en lang holdbarhed. Duften præges af karamel, chokolade og rugbrød fra malten, og smagen er karamelagtig og ekstra sød. Øllen er fyldig og munddækkende, og smagsoplevelsen afrundes af en kort bitter eftersmag.
Thors Julehvidtøl er brygget på samme måde som Thor Hvidtøl, men der er tilsat ekstra sukker, for at øllen kan passe til den søde juletid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?
Effektiv reklame - klik her