Logo

Thor Pilsner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bryggeri: Thor Bryggerierne, Randers
Brygget for første gang: 1897
Type: Dansk lagerøl Pilsner
Alkohol: 4,6 %
Flaskestørrelse: 33 cl.
Forhandles af: Bryggerigruppen
Pris ca:

 

Dansk pilsner, ikke så forskellig fra alle de andre, næsten helt uden sødme. Dog en anelse mere humlet i duften og i eftersmagen end andre bryggeriers pilsnere.
Thor Pilsner er brygget siden 1897. Det er en rigtig pilsner, som smager af lidt mere af det hele. Det er de samme råvarer, som i de øvrige pilsnere, men der er mere humle i en Thor Pilsner. Ølskummet er et kapitel for sig - det står flot hvidt og næsten flødeskumsagtigt.
Den generøse brug af humle gør en Thor pilsner en anelse bitter. Bitterheden er afstemt med de øvrige råvarer på en måde, så balancen opretholdes.

 
Pilsneren fra Thor er klar og strågul. Det tætte skum er hvidt med lang holdbarhed. Pilsneren er livlig med små, perlende bobler. Både duft og smag er domineret af humle fint afbalanceret med nuancer af æble og banan og afrundes af en kort bitter eftersmag.
Der er anvendt de samme råvarer som i andre pilsner-mærker, men der er mere humle i en Thor Pilsner, som derfor er en anelse bitter. Bitterheden er afstemt med de øvrige råvarer på en måde, så balancen opretholdets.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?
Effektiv reklame - klik her