Logo

Sødme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sødme i vin eller hedvin kan være naturlig eller kun delvis naturlig. Ved den naturlige sødme er druernes indhold af sukker så stort at ikke alt er forbrugt ved gæringen og der derfor findes en del restsukker i vinen. Det gælder f.eks. for Sauternes. Ved den delvis naturlige sødme stopper man gæringen ved at tilsætte f.eks. alkohol før sukkeret er opbrugt.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?





Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken øl er den bedste?




Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du bedst om?




Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os