Logo

Sødme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sødme i vin eller hedvin kan være naturlig eller kun delvis naturlig. Ved den naturlige sødme er druernes indhold af sukker så stort at ikke alt er forbrugt ved gæringen og der derfor findes en del restsukker i vinen. Det gælder f.eks. for Sauternes. Ved den delvis naturlige sødme stopper man gæringen ved at tilsætte f.eks. alkohol før sukkeret er opbrugt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her