Logo

Syre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En vin skal have et tilpas syreindhold. Den indeholder vinsyre, æblesyre og garvesyre. Uden syre bliver vinen flad og mister karakter og holdbarhed.

Syre = frugtsyre stammende fra druerne. Giver vinen friskhed og liv og er med til at konservere vinen.

 

Kilde: Vinsiderne.dk og andre


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?





Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken øl er den bedste?




Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du bedst om?




Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os