Logo

Champagne punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Personer: 6

skal af 1 appelsin

4 cl cognac

2 fl. champagne

 

Sæt champagnen til afkø­ling.

Skræl appelsinen ganske tyndt og læg skallen i en bowle.

Hæld cognac over og lad det trække 1 time i køle­skabet.

Lige før serveringen hæl­des champagnen i.

I stedet for appelsinskal kan man komme ananas­stykker eller ferskenskiver i bowlen.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.366 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os