Logo

Champagne punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Personer: 6

skal af 1 appelsin

4 cl cognac

2 fl. champagne

 

Sæt champagnen til afkø­ling.

Skræl appelsinen ganske tyndt og læg skallen i en bowle.

Hæld cognac over og lad det trække 1 time i køle­skabet.

Lige før serveringen hæl­des champagnen i.

I stedet for appelsinskal kan man komme ananas­stykker eller ferskenskiver i bowlen.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 2.239 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Effektiv reklame - klik her