Logo

Champagne punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Personer: 6

skal af 1 appelsin

4 cl cognac

2 fl. champagne

 

Sæt champagnen til afkø­ling.

Skræl appelsinen ganske tyndt og læg skallen i en bowle.

Hæld cognac over og lad det trække 1 time i køle­skabet.

Lige før serveringen hæl­des champagnen i.

I stedet for appelsinskal kan man komme ananas­stykker eller ferskenskiver i bowlen.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.182 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Halefjer cocktailCOCKTAIL - Denne opskrift stammer også fra USA, hvor den var populær i forbudstiden
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken øl er den bedste?




Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du bedst om?




Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os