Logo

Drageblod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Personer: 8

 

saft af 1 appelsin

saft af 1 citron

1 fl. rødvin

1 fl. champagne

 

Sæt champagnen til afkø­ling.

Hæld rødvinen op i en kan­de og pres appelsin- og citronsaft over.

Rør om.

Hæld rødvinen op i 8 rød­vinsglas (ca. halvt op).

Lige før serveringen fyl­des glassene op med champagne.

Pynt eventuelt med appel­sin- eller citronskiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her