Logo

Ferskenbowle (10-12 personer)

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g modne ferskner
1 1/4 dl. (100 g) sukker
3 spsk. Vand
2 fl. Moselvin
1 fl. Champagne

 

Champagneglas

 

Stil vin og champagne til afkøling. Skyl fersknerne, del dem i kvarte og tag stenene ud. Skær frugtkødet i mindre stykker. Varm sukker og vand op i en gryde, til sukkeret er opløst. Afkøl det lidt. Bland sukkerlagen og ferskenstykkerne i en bowle. Hæld ½ fl. Hvidvin over og lad det trække mindst 2 timer i køleskabet. Tilsæt resten af den afkølede vin og, lige før serveringen, champagne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her