Logo

Ferskenbowle -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En frisk ferskenbowle til en lun aften. Personer: 10-12

 

500 g modne ferskner

1 1/4 dl (100 g) sukker

3 spsk. vand

2 fl. moselvin ­

1 fl. champagne

 

Stil vin og champagne til afkøling.

Skyl fersknerne, del dem i kvarte og tag stenene ud.

Skær frugtkødet i mindre stykker.

Varm sukker og vand op i en gryde, til sukkeret er opløst.

Afkøl det lidt.

Bland sukkerlagen og fer­skenstykkerne i en bowle.

Hæld 1/2 fl. hvidvin over og lad det trække mindst 2 timer i køleskabet.

Tilsæt resten af den afkø­lede vin og, lige før serve­ringen, champagnen.

 

Tips: Man kan også bruge friske nektariner eller store blommer.

 

Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?