Logo

Mørdejs­saltstænger -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hjemmebagte mørdejssaltstænger er lækre    til et glas vin eller en cocktail - Barsnack

Portion: 60 stk. Forarbejde: 30 min. Tilberedningstid: 30 min,

 

4 dl (250 g) mel

1 knsp. bagepulver

salt

5 spsk. mælk

125 g smør/margarine

Pensling:

1 æggeblomme

2 spsk. mælk

groft salt

 

Hæld mel og bagepulver i en skål.

Smørret smuldres heri og dejen samles med mæl­ken.

Ælt den sammen til en ensartet dej, der læg­ges i køleskabet en halv time.

Tag dejen ud og rul den ud på et melet bord.

Ikke alt for tyndt.

Snit dejen ud i stænger, der snos.

Læg dem på en smurt bageplade eller ba­gepapir.

Pisk æggeblom­me og mælk sammen.

Stængerne pensles med denne blanding og drysses med groft salt.

Bag dem i ovnen ved 200 i ca. 15 minutter.

Tag saltstængerne ud og lad dem afkøle på en bagerist.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Minitarteletter med oksekød, og sauce af enebær og whiskyEnkel og sofistikeret kanape, der også kan serveres på minitoast, eller blot på en...
• Whisky trøflerOverraskende hurtige og nemme at lave. Her er skabt en festlig fornyelse af...
• No bake Baileys chocolate cakeDen er simpel at lave, kræver ingen ovn, bare et køleskab den kan stå og sætte sig i....

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os