Logo

Mørdejs­saltstænger -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hjemmebagte mørdejssaltstænger er lækre    til et glas vin eller en cocktail - Barsnack

Portion: 60 stk. Forarbejde: 30 min. Tilberedningstid: 30 min,

 

4 dl (250 g) mel

1 knsp. bagepulver

salt

5 spsk. mælk

125 g smør/margarine

Pensling:

1 æggeblomme

2 spsk. mælk

groft salt

 

Hæld mel og bagepulver i en skål.

Smørret smuldres heri og dejen samles med mæl­ken.

Ælt den sammen til en ensartet dej, der læg­ges i køleskabet en halv time.

Tag dejen ud og rul den ud på et melet bord.

Ikke alt for tyndt.

Snit dejen ud i stænger, der snos.

Læg dem på en smurt bageplade eller ba­gepapir.

Pisk æggeblom­me og mælk sammen.

Stængerne pensles med denne blanding og drysses med groft salt.

Bag dem i ovnen ved 200 i ca. 15 minutter.

Tag saltstængerne ud og lad dem afkøle på en bagerist.

Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 2.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?