Logo

Mørdejs­saltstænger -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hjemmebagte mørdejssaltstænger er lækre    til et glas vin eller en cocktail - Barsnack

Portion: 60 stk. Forarbejde: 30 min. Tilberedningstid: 30 min,

 

4 dl (250 g) mel

1 knsp. bagepulver

salt

5 spsk. mælk

125 g smør/margarine

Pensling:

1 æggeblomme

2 spsk. mælk

groft salt

 

Hæld mel og bagepulver i en skål.

Smørret smuldres heri og dejen samles med mæl­ken.

Ælt den sammen til en ensartet dej, der læg­ges i køleskabet en halv time.

Tag dejen ud og rul den ud på et melet bord.

Ikke alt for tyndt.

Snit dejen ud i stænger, der snos.

Læg dem på en smurt bageplade eller ba­gepapir.

Pisk æggeblom­me og mælk sammen.

Stængerne pensles med denne blanding og drysses med groft salt.

Bag dem i ovnen ved 200 i ca. 15 minutter.

Tag saltstængerne ud og lad dem afkøle på en bagerist.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flot rynket hånd som isterningNoget som dine gæster helt sikkert vil bemærke.
• Pærer porcheret i whisky med ost og valnødEn smuk kanape, der imponerer med sin perfekt krydrede smag af årstidens krydderier fra...
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os