Logo

Mandelkugler med ost -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

- de lækre, gyldne kugler spises f. eks. til en rødvins­punch, til øl eller vin - Barsnack

 

70 g smør/margarine

2 1/2 dl vand

salt

3 1/2 dl (200 g) mel

4 æg

150 g reven emmentaler

ost

olie (til frituren) 

50 g mandelflager

 

Bag smør, vand, salt og mel sammen i en gryde.

Lad dejen afkøle lidt og rør æggene i.

Kom osten i til sidst.

Form dejen til kugler på størrelse med valnødder.

Rul dem i mandelflager.

Lad kuglerne koge 3-4 mi­nutter i det hede fedtstof, til de er gyldne.

Man må ikke komme for mange i ad gangen.

Mandelkuglerne smager bedst, når de er lune.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os