Logo

Mandelkugler med ost -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

- de lækre, gyldne kugler spises f. eks. til en rødvins­punch, til øl eller vin - Barsnack

 

70 g smør/margarine

2 1/2 dl vand

salt

3 1/2 dl (200 g) mel

4 æg

150 g reven emmentaler

ost

olie (til frituren) 

50 g mandelflager

 

Bag smør, vand, salt og mel sammen i en gryde.

Lad dejen afkøle lidt og rør æggene i.

Kom osten i til sidst.

Form dejen til kugler på størrelse med valnødder.

Rul dem i mandelflager.

Lad kuglerne koge 3-4 mi­nutter i det hede fedtstof, til de er gyldne.

Man må ikke komme for mange i ad gangen.

Mandelkuglerne smager bedst, når de er lune.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?