Logo

Mandelkugler med ost -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- de lækre, gyldne kugler spises f. eks. til en rødvins­punch, til øl eller vin - Barsnack

 

70 g smør/margarine

2 1/2 dl vand

salt

3 1/2 dl (200 g) mel

4 æg

150 g reven emmentaler

ost

olie (til frituren) 

50 g mandelflager

 

Bag smør, vand, salt og mel sammen i en gryde.

Lad dejen afkøle lidt og rør æggene i.

Kom osten i til sidst.

Form dejen til kugler på størrelse med valnødder.

Rul dem i mandelflager.

Lad kuglerne koge 3-4 mi­nutter i det hede fedtstof, til de er gyldne.

Man må ikke komme for mange i ad gangen.

Mandelkuglerne smager bedst, når de er lune.

Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?