Logo

Oliven til drinks -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Oliven egner sig glimren­de til en aperitif før midda­gen eller til tørre drinks i almindelighed. Der findes grønne og sorte oliven, små og store samt med eller uden sten.

De kan købes over alt i dåse og på glas, mange steder også i løs vægt.

Fyldte oliven er som regel grønne, udstenede oli­ven, og fyldet kan f. eks. bestå af mandler, hassel­nødder, sardeller eller rød pimiento.

I stedet for en forret til en større middag kan man udmærket servere for­skellige slags fyldte oliven (hvis man da har sikret sig, at gæsterne bryder sig om den lidt beske smag i oli­ven!) til f.eks. et glas tør sherry, en Bloody Mary eller en anden tør cocktail.

Barsnack 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pærer porcheret i whisky med ost og valnødEn smuk kanape, der imponerer med sin perfekt krydrede smag af årstidens krydderier fra...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os