Logo

Svesker i baconsvøb -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Drinks billede

Barsnack til 10 personer

 

500 g store svesker uden sten

200 g bacon

 

Bacon, der skal være skå­ret i tynde skiver, skæres en gang over på tværs.

Sveskerne skal være tykke og saftige.

Hvis de virker tørre, må de lægges i blød.

Rul 1/2 skive bacon om hver sveske og sæt en tandstikker i.

Læg sveskerullerne i en alubakke og sæt den i en varm ovn under grillen, til rullerne er pænt brune på alle sider.

Vend rullerne af og til.

Man kan også stege sve­skerullerne på en stege­pande, som man ryster af og til for at få rullerne pænt brune over det hele.

 

Tips: Hvis man vil gøre noget ekstra ud af svedskerullerne, fylder man sveskerne med smuttede mandler eller optøede hummerhaler

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (11 stemmer)
Siden er blevet set 6.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Whisky trøflerOverraskende hurtige og nemme at lave. Her er skabt en festlig fornyelse af...
• No bake Baileys chocolate cakeDen er simpel at lave, kræver ingen ovn, bare et køleskab den kan stå og sætte sig i....

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1120911-09-2010 12:09:48 Jan Mirsbach
prøv også med tørrede abrikoser i baconsvøb !!

Fortæl dine venner om os