Logo

Whisky trøfler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Whisky trøfler

Overraskende hurtige og nemme at lave. Her er skabt en festlig fornyelse af chokoladetrøffelen.

Nyd den dybe, mørke smag af chokolade og de elegante toner af kanel, vanilje og whisky.

12 TRØFLER. FORBEREDELSE: 15 minutter TILBEREDNING: 2 timer

 

# DU SKAL BRUGE:

50 ml whisky

250 g mørk chokolade (70%)

1 dl piskefløde

50 g smør

Kakao

*

 

SÅDAN GØR DU:

Hak chokoladen fint.

Opvarm fløden og tilsæt chokoladen under omrøring.

Smelt smørret i en gryde og tilsæt fløde/chokoladeblandingen og whisky under omrøring

Lad blandingen hvile i køleskabet i to timer.

Rul til kugler, som trilles i kakao.

Serveres med et ekstra drys kakao til pynt.

 

___________________________________

 

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flot rynket hånd som isterningNoget som dine gæster helt sikkert vil bemærke.
• Flot rynket hånd som isterningNoget som dine gæster helt sikkert vil bemærke.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os