Logo

Whisky trøfler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Whisky trøfler

Overraskende hurtige og nemme at lave. Her er skabt en festlig fornyelse af chokoladetrøffelen.

Nyd den dybe, mørke smag af chokolade og de elegante toner af kanel, vanilje og whisky.

12 TRØFLER. FORBEREDELSE: 15 minutter TILBEREDNING: 2 timer

 

# DU SKAL BRUGE:

50 ml whisky

250 g mørk chokolade (70%)

1 dl piskefløde

50 g smør

Kakao

*

 

SÅDAN GØR DU:

Hak chokoladen fint.

Opvarm fløden og tilsæt chokoladen under omrøring.

Smelt smørret i en gryde og tilsæt fløde/chokoladeblandingen og whisky under omrøring

Lad blandingen hvile i køleskabet i to timer.

Rul til kugler, som trilles i kakao.

Serveres med et ekstra drys kakao til pynt.

 

___________________________________

 

 

Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.597 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?