Logo

Champagne Celebration

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


Ingredients:
1/2 oz Cointreau
1/2 oz Presidente Brandy
1 cube Sugar
Peychaud bitters
4 oz Champagne
Mixing instructions:
Add Cointreau, Brandy and Sugar cube aturated with Peychaud bitters to champagne flute. Fill with your favorite champagne. Garnish with an orange twist.
Creator/contributor's comments:
Created by Tony Abou-Ganim of the Bellagio Hotel in Las Vegas.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?