Logo

Almindelig jordbærrom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg. skov eller havejordbær
7 1/2 dl. hvid rom
1/2 kg. sukker
1/4 l. vand
 
De rensede jordbær kommes i 2 store henkogningsglas, hvor rommen
omhyggeligt fordeles over dem.
Glassene lukkes omhyggeligt med låg, gummiring og klemmer og står dækket til med et klæde eller i et skab i 8 dage.
Så sies rommen fra bærrene gennem et klæde og sukkeret er i forvejen
kogt til lage med vandet.
Den er afkølet helt.
Så snart rommen er løbet fra bærrene røres den sammen med sukkerlagen og fordeles i små rene flasker, der tilproppes og lakkes.
Jordbærkvaset kan opbevares, rørt med 500-750 g. sukker i
henkogningsglassene og bruges i kager og desserter eller til konfektlavning.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.460 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1125519-09-2010 20:38:26 winnie
Den er ulmindelig god

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os