Logo

Alfevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
30-40 klaser hyldeblomster
80 g vinsyre
2 kg sukker
2 citroner
1 1/2-2 l kogende vand

Sukker og vinsyre kommes i en gryde og det kogende vand hældes i.
Naar sukkeret er opløst kommes citronskiver og hyldeblomster i.
Det hele skal staa og trække i 5-6 dage.
Der røres i det i ny og næ.
Fortyndes med vand naar det drikkes (afkølet). 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (11 stemmer)
Siden er blevet set 2.851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her