Logo

Appelsinbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 modne appelsiner
1 vanillestang
5 dl vodka
2 dl cognac
2 dl sukker
 
Vask og skræl appelsinerne, fjern AL hvid skræl for at undgå en bitter smag.
Tilsæt spriritus og vanillestang.
Lad det stå 2-3 uger, filtrer.
Tilsæt sukker og lad det stå yderligere 4 uger.
Opskriften kan varieres med blodappelsiner, mandariner, klemantiner o.l.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?