Logo

Appelsinbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 modne appelsiner
1 vanillestang
5 dl vodka
2 dl cognac
2 dl sukker
 
Vask og skræl appelsinerne, fjern AL hvid skræl for at undgå en bitter smag.
Tilsæt spriritus og vanillestang.
Lad det stå 2-3 uger, filtrer.
Tilsæt sukker og lad det stå yderligere 4 uger.
Opskriften kan varieres med blodappelsiner, mandariner, klemantiner o.l.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her