Logo

Appelsinlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Skal af 12 appelsiner
1 l. hvid rom eller cognac eller vinsprit
saften af de 12 appelsiner
1 kg sukker
1/2 l. vand
 
Den gule skal skrælles omhyggeligt uden et fnug af det hvide af 12 søde,
aromatiske appelsiner.
En pomerans imellem giver en dejlig smag.
Skallen fyldes på henkogningsglas og overhældes med spiritusen og den
friskpressede saft og lukkes med låg, gummiringe og klemmer.
Den skal trække 3-4 uger.
Så koges en sukkersirup af sukker og den halve liter vand, den afsvales.
Appelsinspiritussen sies gennem et klæde og blandes hurtigst muligt med
sukkerlagen, fyldes på sterile flasker som tilproppes og lakeres.
Skallerne hakkes og drysses med sukker og kan bruges i deje.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.056 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os