Logo

Blommebrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3/4 kg friske blommer
4 dl vodka
3 dl sukker
1 tsk kanel
 
Halver blommerne, fjern kernerne og bland med vodka (gin kan også bruges), sukker og kanel.
Blandingen hældes på flaske og vendes dagligt indtil alt sukkeret er opløst (ca. 4 dage).
Lad det stå mørkt og køligt 3 måneder.
Ryst blidt med mellemrum.
Filtreres og kan nu serveres.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken øl er den bedste?




Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1153120-02-2012 23:24:37 Peter Tornbjerg
efter min mening er en blommebrændevin noget der hedder slippervits eller noget i den retning. jeg har lavet den på gule mirabeller i massevis , gæret med hedvinsgær og destileret meget stille en gang. super fin, ingen tømmermænd, var nærmest lidt høj, så det er den mere besværlige af slaksen men også en brændevin. pst.

Afstemning
Hvad synes du bedst om?




Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os