Logo

Blommesnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3/4 kg friske blommer
4 dl vodka (gin kan også bruges)
3 dl sukker
1 tsk kanel
 
Halver blommerne, fjern kernerne og bland med vodka , sukker og kanel.
Blandingen hældes på flaske og vendes dagligt indtil alt sukkeret er opløst
(ca. 4 dage).
Lad det stå mørkt og køligt 3 måneder, ryst blidt med mellemrum.
Filtreres og kan nu serveres.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,3 (31 stemmer)
Siden er blevet set 12.659 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1241017-09-2018 16:31:49 drikkeABC
Blommerne er ikke renset, en er måske rådden eller grej og flasker er ikke renset/skoldet godt nok. Du må desværre smide alt ud.
1240917-09-2018 10:16:16 Malene Christensen
har lavet blommesnaps med vodka, blommer, vanille og kanel stænger.fik igår siet det og hældt på flasker. Her til morgen er alle propperne hoppet af og det ser ud som om det gærer.. Hvad gør jeg?
1226013-06-2018 20:36:08 D Schmidt
Hvis man har blommer i fryseren kan de så tøes op og bruges ?
1189224-09-2017 14:33:55 Susanne
Skal den filtreres eller kan man lade blommer ligge i indtil den er færdig om nogle måneder.
1122225-08-2016 19:26:49 Mads Kristensen
Jeg havde Victoria blommer fra haven og af en eller anden grund blev denne opskrift, efter 4 måneder på glas, helt sublim.
1122305-08-2016 21:56:12 Marlene Jørgensen
Kan der bruges grøne blommer? jeg kender ikke navnet på sorten.
1122427-08-2014 12:28:29 drikkeABC
Jo, du kan godt bruge honning i stedet for sukker, men det giver en meget kraftig smag af honning (mjød-agtigt) og er synd for blommesmagen. Det bedste er rørsukker. Der er nogen der starter med 1½ dl rørsukker og så senere tilsmager med resten.
1122527-08-2014 11:11:16 anne marie
kan vi ikke bruge honning istedet for sukker
1122607-11-2011 13:29:50 Ena Larsen
Blomme snapsen kom jeg en lille stang kanel i ,syntres den har en rigtig dejlig og fyldig smag, syntes den var svær og filtrere men super god
1122724-08-2010 16:53:33 Henning Johansen
Jeg har prøvet med Øresund snaps, jeg tilsetter sukker efter behag, en knivespids vanillie sukker, eller en halv vanillie stang. Lad den trække i 14 dage, si den gennem en kaffefilter. Lad den endelig stå minst et 1/2 år, så er den god.

Fortæl dine venner om os