Logo

Bringebærlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1/2 kg. vilde bringebær
5 1/2 dl. sukker
1 dl. vand
7 1/2 dl. sprit
 
Læg bærrene i et stort glas med låg.
Kog sukker og vand sammen og køl ned.
Blandes med sprit og hældes over bærrene.
Sæt låg på og lad det stå i stuetemperatur i 6 uger.
Vend glasset op og ned 1 gang i ugen.
Si likøren og hæld den tilbage.
Lad stå i 2 dage før den hældes forsigtig på flasker.
Bundfaldet skal ikke med.
Opbevares koldt og mørkt.
Bærrene kan spises med iscreme eller bruges i kager.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.239 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her