Logo

Citronmelisse snaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
70 cl ikke-krydret brændevin
et par kviste citronmelisse
2 stykker rørsukker

Rib citronmelissen, og læg bladene i brændevinen.
Tilsæt rørsukker.
Ryst flasken, og lad den stå i 2-3 dage.
Si bladene fra og stil snapsen på køl, til den skal drikkes.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her