Logo

Citronmelisse snaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
70 cl ikke-krydret brændevin
et par kviste citronmelisse
2 stykker rørsukker

Rib citronmelissen, og læg bladene i brændevinen.
Tilsæt rørsukker.
Ryst flasken, og lad den stå i 2-3 dage.
Si bladene fra og stil snapsen på køl, til den skal drikkes.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.784 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os