Logo

Ferskenlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg. udstenede ferskner
7 1/2 dl. cognac
750 g. sukker
 
Fersknerne skal helst være nogenlunde modne til denne likør.
De flås og udstenes og kommes efterhånden i rene henkogningsglas.
Drysses ned med sukker.
Stenene knuses og kernerne tages ud og lægges ned mellem fersknerne,
som overhældes med cognac.
Glassene lukkes fast til med låg, gummiring og klemmer.
De står nu tre uger, hvor du dagligt ryster glassene, så du ser sukkeret
forsvinde i saften.
Så åbnes der for glassene, likøren sies gennem et klæde og fyldes på
rene flasker som tilproppes og lakeres.
Ferskenkvaset pureres og sættes hen på henkogningsglasset til senere
brug i desserter eller ved konfektlavning.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.324 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os