Logo

Ferskensnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ferskensnaps

Ferskensnaps

2-3 fersken skåret i små stykker (skal kunne dækkes af vodka'en)

skrællen fra en citron (kun det gule, ikke det hvide) 
1 stang kanel
35 cl vodka

 

Skræl frugten og frigør kødet.

Kom ingredienser og vodka i et sylteglas og luk tæt.

Ryst jævnligt.

Lad det stå 2 uge i stuetemperatur.

Sies gennem kaffefilter.

Si evt. en gang mere indtil snapsen er nogenlunde klar.

Lad det lagre 1 måned eller mere.

 


Smages til:

- Kan fortyndes med vodka/vand inden brug.

- Kan sødes med sirup, sukkerlage eller honning.

Sukkerlage: varm lidt økologisk rørsukker og lidt vodka/vand. Når sukkeret er smeltet og lagen afkølet blandes den med essensen.


Tips: Vil du have ren ferskensnaps, så udelades citronskal og kanel.

 

........................................................................................................................

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken øl er den bedste?




Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1149506-06-2015 14:01:31 drikkeABC
Hej Kurt. Vi har opdateret opskriften. Når du sier gennem kaffefilter, er det for at frasortere frugt og kanel.
1149606-06-2015 12:22:09 Kurt
jeg er ved at lave en fersken snaps når de 2 uger er gået skal der kun være væske altså hverken være kanel eller andet i ud over sukke ? På forhånd atk
1149704-07-2014 16:03:46 Jette
Lyder dejlidt
1149801-01-2014 14:07:07 drikkeABC
Det kan man måske nok, men resultatet bliver nok meget andeledes. Prøv evt med halv portion og jeg ville så undlade sukker. En ferskensnaps på friske ferskner taber hurtigt smagen. Hvis/når du har prøvet så giv os gerne en melding om resultatet.
1149901-01-2014 13:47:20 keldor Rasmussen
Hej Kan man bruge dåseferskner til fremstilling af snapsen og hvor mange og hvordan MVH. keldor

Afstemning
Hvad synes du bedst om?




Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os