Logo

Hindbær-blåbærlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
225 g velmodne hindbær
100 g velmodne blåbær
200 g perlesukker
6 nåle frisk rosmarin
1 hel kanelskal - ca. 6 cm
4 dl vodka
 
Kom bærrene, der ikke må skylles i en flaske skiftevis med sukker og de
smuldrede rosmarinnåle samt kanelskallen, der smuldres lidt.
Hæld vodka på og lad nu flasken stå i solen i 2-3 døgn.
Vend den nogle gange efter 1 døgn og stil den i stuetemperatur i 14 dage.
Vend den af og til.
Si likøren, fjern krydderierne og opbevar den i køleskabet.
 
Tips: Bærrene kan anvendes til prikken over iet på en dessert som f.eks.
varme pandekager eller friske ferskner med en klat vanilleis.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Paradisæblesnapsher er opskrift på både friske og frosne æbler ...
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os