Logo

Hindbær-kirsebær likør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg. hindbær
250 g. syltekirsebær
1 kg. sukker
1 l. vinsprit
 
Kirsebærrene udstenes, stenene knuses og drysses ned mellem
blandingen af knuste kirsebær og hindbær og sukker i rene
henkogningsglas.
Vinspritten hældes over frugtblandingen.
Glassene lukkes som til henkogning og rystes dagligt i en uge eller to, til
sukkeret er helt forsvundet i saften.
Så sies likøren fra bærkvaset gennem et klæde, fyldes på rene flasker
som proppes og lakeres.
Bærkvaset kan opbevares i tæt lukkede glas til senere brug i kager og
desserter eller til konfektlavning.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?