Logo

Hindbær-kirsebær likør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg. hindbær
250 g. syltekirsebær
1 kg. sukker
1 l. vinsprit
 
Kirsebærrene udstenes, stenene knuses og drysses ned mellem
blandingen af knuste kirsebær og hindbær og sukker i rene
henkogningsglas.
Vinspritten hældes over frugtblandingen.
Glassene lukkes som til henkogning og rystes dagligt i en uge eller to, til
sukkeret er helt forsvundet i saften.
Så sies likøren fra bærkvaset gennem et klæde, fyldes på rene flasker
som proppes og lakeres.
Bærkvaset kan opbevares i tæt lukkede glas til senere brug i kager og
desserter eller til konfektlavning.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os