Logo

Hindbærlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kg. hindbær
1 kg. sukker
7 1/2 dl. vinsprit
 
Hindbærerne renses og drysses ned i rene henkogningsglas med sukkeret.
Vinspritten hældes over dem og glassene lukkes omhyggeligt som til
henkogning.
Så stilles den hen i 3-4 uger hvor de af og til rystes godt, så sukkeret
bliver helt opløst i saftspritten.
Når det er sket åbnes glassene og likøren sies fra gennem et klæde.
Fyldes på rene flasker som tilproppes, lakeres og lagres.
Hindbærkvaset kan opbevares i tæt tillukkede glas til bruge i fine kager eller til konfektlavning.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?