Logo

Hindbærlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kg. hindbær
1 kg. sukker
7 1/2 dl. vinsprit
 
Hindbærerne renses og drysses ned i rene henkogningsglas med sukkeret.
Vinspritten hældes over dem og glassene lukkes omhyggeligt som til
henkogning.
Så stilles den hen i 3-4 uger hvor de af og til rystes godt, så sukkeret
bliver helt opløst i saftspritten.
Når det er sket åbnes glassene og likøren sies fra gennem et klæde.
Fyldes på rene flasker som tilproppes, lakeres og lagres.
Hindbærkvaset kan opbevares i tæt tillukkede glas til bruge i fine kager eller til konfektlavning.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os