Logo

Hybensnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
modne hyben
vodka/Brøndum snaps
 
Skyl de modne hyben og skær dem over og rens den for frøene.
Læg dem i et glas med låg og hæld vodka/Brøndum over og lad det trække i to måneder.
Filtrer gennem kaffefilter.
 
Tips: Det er vigtigt at hyben er fyldmodne, da man ellers risikerer at snapsen bliver gelé-agtig på grund af pektin-indholdet i bærrene !
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (10 stemmer)
Siden er blevet set 6.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Effektiv reklame - klik her