Logo

Hybensnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
modne hyben
vodka/Brøndum snaps
 
Skyl de modne hyben og skær dem over og rens den for frøene.
Læg dem i et glas med låg og hæld vodka/Brøndum over og lad det trække i to måneder.
Filtrer gennem kaffefilter.
 
Tips: Det er vigtigt at hyben er fyldmodne, da man ellers risikerer at snapsen bliver gelé-agtig på grund af pektin-indholdet i bærrene !
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (10 stemmer)
Siden er blevet set 4.413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken øl er den bedste?




Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du bedst om?




Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os