Logo

Hylde snaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 dl. modne hyldebær
5 dl. vodka

De modne bær tilsættes vodka.
Filtreres og fortyndes (vejl. 1:1).
Det høje vandindhold i bærene kan sænke alkoholprocenten drastisk.
Snapsen egner sig ikke til lagring, men vil ikke tabe smag hurtigt. Har man smagt varm hyldebærsaft, vil man kunne forestille sig, hvorledes denne snaps smager.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 2.425 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os