Logo

Hylde snaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 dl. modne hyldebær
5 dl. vodka

De modne bær tilsættes vodka.
Filtreres og fortyndes (vejl. 1:1).
Det høje vandindhold i bærene kan sænke alkoholprocenten drastisk.
Snapsen egner sig ikke til lagring, men vil ikke tabe smag hurtigt. Har man smagt varm hyldebærsaft, vil man kunne forestille sig, hvorledes denne snaps smager.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 2.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken øl er den bedste?




Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du bedst om?




Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os