Logo

Julelikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 usprøjtet appelsin
40 ristede hele kaffebønner
40 stykker sukker
2 stænger vanille
1 hel flaske Brøndum-snaps
  
Vask appelsinen grundigt i lunkent vand og tør den i papir fra køkkenrullen.
Prik med en stoppenål eller kødnål 40 huller i appelsinen.
Læg appelsinen i et glas med tilstrækkelig stor åbning til at appelsinen kan lægges hel ned deri.
Læg kaffebønner, sukker og de hele vanillestænger i.
Hæld snapsen på.
Dæk til med låg eller plastfilm og bind til.
Lad likøren stå i 40 dage.
Rør i den nogle gange de første dage, så sukkeret opløses.
Når likøren har trukket den nævnte tid, sis den gennem et kaffefilter
over på en flaske, og er klar til brug.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Effektiv reklame - klik her