Logo

Julesnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1/2 fl klar Svendborg eller Brøndum
1 stang vanille
40 stk hugget sukker
40 kaffebønner
1 appelsin

Prik 40 huller i appelsinen og læg den i et glas med låg. Læg vaniliestangen, sukkeret og kaffebønner deri. Fyld op med snaps - appelsinen skal være dækket. Trækker i 40 dage. Snapsen filtreres og er klar til brug.


Inge Lise Holm





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her