Logo

Kirsebærlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg. syltekirsebær
1 l. hvid rom
1/2 kg. sukker
1/4 l. vand
 
Kirsebærrene udstenes og knuses, kirsebærstenene tørres og knuses, så
kernerne kan tages ud og blandes i kirsebærmassen.
Den fyldes i henkogningsglas, hvor rommen kan hældes over, og låget
lukkes tæt med gummiring og klemmer.
Blandingen står 1 måned før saften sies fra.
Den rystes af og til i den periode.
Så sies rommen fra bærrene gennem et klæde og sukkeret er i forvejen
kogt til lage med vandet.
Den er afkølet helt.
Så snart rommen er løbet fra bærrene røres den sammen med
sukkerlagen og fordeles i små rene flasker, der tilproppes og lakkes.
Kirsebærkvaset kan røres med 500-750 g. sukker og opbevares tæt
tilbundet til brug i desserter eller til konfektlavning.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 2.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her