Logo

Valnøddebjesk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Valnødden skal helst plukkes, inden kernen begynder at blive fast.
Der skal bruges ca. 5 valnødder, som skæres i småstykker og hældes på
en halv flaske snaps.
Den skal trække 2-3 måneder, men husk at vende flasken af og til.
Essensen bliver stærk, og drikken skal efter filtrering fortyndes meget.
Den får da en køn, grønlig farve, som efter nogen tids forløb skifter til
brunt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her