Logo

Likør af konfektrosiner og lakridsrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g konfektrosiner + 10 cl vodka
10 g lakridsrod + 5 cl vodka

Lage:
100 g rørsukker
10 dl vand
saften af 1/4 citron

Konfektrosiner og lakridsrod trækker hver for sig i vodka i 3-4 dage.
Ingredienserne til lagen varmes op til sukkeret er smeltet og køles af. Likøren blandes i forholdet: Konfektrosin 10 dele, lakridsrod 2 dele, sukkerlage 5 dele.








Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?