Logo

Rønnebærsnaps, sød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g rønnebær
75-100 g perlesukker
1/2 tsk. fintreven muskatnød
1 tsk. citrontimianblade
5 dl. Blå Aalborg
 
Rib rønnebærrene og kom dem i en flaske sammen med muskatnød og
letsmuldrede citrontimianblade.
Hæld snapsen på og lad den stå i et vindue i solen i 1 uge, vend flasken hver dag.
Tag flasken væk fra solen og lad den stå i stuetemperatur i 3 uger, vend
den af og til.
Si likøren, fjern bær/krydderier og opbevar den i køleskabet.
Server rønnebærsnapsen i cognacglas og stuetemperatur til kaffen.

Tips: 
Bærrene kan fryses og kommes i vildtsauce eller sauce til f.eks. kalvesteg.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?