Logo

Brombærlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg. store modne brombær
750 g. sukker
7 1/2 dl. vinsprit
 
Store, fuldmodne brombær renses og drysses ned i rene henkogningsglas
med sukkeret.
Vinspritten hældes over dem og glassene lukkes omhyggeligt som til
henkogning.
Så stilles den hen i 3-4 uger hvor de af og til rystes godt, så sukkeret
bliver helt opløst i saftspritten.
Når det er sket åbnes glassene og likøren sies fra gennem et klæde.
Fyldes på rene flasker som tilproppes og lakeres,
Den lagres.
Brombærkvaset kan opbevares i tæt tillukkede glas til bruge i fine
kager eller til konfektlavning.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her