Logo

Papayabrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 papaya
2 dl vodka
Skrællen fra en citron
1/2 dl sukker
 
Skær papayaen midt over, fjern skræl og kerner.
Skær i stykker og tilsæt til vodkaen sammen med citronskræl.
Lad det stå en uge.
Filtrer med pres. tilsæt evt. sukker efter smag og lad det stå yderligere 3 uger. 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her