Logo

Rumaki -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- polynesiske godbidder. De egner sig gogdt til cocktails - Barsnack

 

6 kyllingelevere

3 spsk. soyasauce

9 vandkastanjer (fra dåse)

3 spsk. portvin

9 tynde skiver bacon

 

Rens kyllingeleverne og del dem i tre stykker.

Læg dem i en lille skål, hæld soyasauce og portvin over og lad dem trække ca. 10 minutter.

Hæld væden fra vandka­stanjerne og skær dem en gang over.

Skær baconskiverne en gang over på tværs.

Rul et stykke bacon om en bid kyllingelever og 1/2 vandkastanje.

Hold rullerne sammen med en tandstikker.

Læg dem i en alu-bakke og lad dem grille i ovnen 6-8 minutter.

De skal vendes en gang imellem.

Rumaki skal serveres var­me.

 

Tips: Holdes varme i et ildfast fad over tændt fyrfadslys.

Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?