Logo

Rumaki -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

- polynesiske godbidder. De egner sig gogdt til cocktails - Barsnack

 

6 kyllingelevere

3 spsk. soyasauce

9 vandkastanjer (fra dåse)

3 spsk. portvin

9 tynde skiver bacon

 

Rens kyllingeleverne og del dem i tre stykker.

Læg dem i en lille skål, hæld soyasauce og portvin over og lad dem trække ca. 10 minutter.

Hæld væden fra vandka­stanjerne og skær dem en gang over.

Skær baconskiverne en gang over på tværs.

Rul et stykke bacon om en bid kyllingelever og 1/2 vandkastanje.

Hold rullerne sammen med en tandstikker.

Læg dem i en alu-bakke og lad dem grille i ovnen 6-8 minutter.

De skal vendes en gang imellem.

Rumaki skal serveres var­me.

 

Tips: Holdes varme i et ildfast fad over tændt fyrfadslys.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• No bake Baileys chocolate cakeDen er simpel at lave, kræver ingen ovn, bare et køleskab den kan stå og sætte sig i....

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os